Araba carptı %100 araba suclu idi, ben yere yuvarlandım biraz suruklendim, bisiklet cok az da olsa eğildi bir de camurluklarım kırıldı, surucu indi klişe olarak sordu; “bir şeyin var mı? Hastaneye gotureyim mi?” Ben de acelem var diye bir de o an bir şey hissetmediğim icin “yok, gerek yok” dedim yoluma devam ettim.
1 Saat sonra resimde işaret ettiğim yerler ağrımaya başladı, gulduğumde de keskin ağrılar girdi, o gunu zor atlattım. Surprizbozan: Fotoğraf
Kusura bakmayın mobilde olduğum icin pek kaliteli değil, ama ağrı vucudumun sağ tarafında, kemiğin hemen uzerinde.
Uzerinden aylar gecti bugune kadar ağrı falan yoktu, şimdi tekrar olmaya başladı, sigortamız hala yok, malum hastaneye gidersek parayı somururler, bizim de o kadar paramız yok.
Carptığı yerin karşı tarafında (50 metre) banka var, valiliğe yaklaşık 200 metre mesafede, hemen yanında da alt gecitte metro var, yani buyuk ihtimal kamera vardır, tarihi tam olarak hatırlamıyorum ama yani her gun de bir bisiklete araba carpacak hali yoktur herhalde.
Umarım sağlık kategorisini suistimal etmiyorumdur, sigortamız olur olmaz hastaneye gideceğim zaten.