İlk olarak acıyıp acıyamıycağını burdan cok bilemeyiz, bazılarının dişi/ağzı hemen uyuşur, bazılarında da doz yeterlidir ama vucut buna tepki vermez, bazılarınınki 10 iğne yapınca uyuşur bunu siz dişcinize soylemelisiniz uyuşup uyuşmadığını, o iğne'nin dozunu arttırıp tekrar yapar, ama bu gozunuzu korkutmasın.
İlk olarak bazı kişiler de bu 1 seans da surebilir, 2 seans da veya 3 seans da, dişcinize bağlı bu biraz, ve acıyıp acımamasıda dişcinize de bağlı.
Benim 3 seans suruceği soyleniyordu, ama 2 seans da yapıldı.
İlk olarak iğne yapıp uyuşturdu, iğne acıtmıyor, yani şoyle soyleyeyim sinek ısırığı gibi, ama siz beyninizde o acıyı buyuturseniz cok acıycak vs. diye, size acıyormuş gibi gelebilir korkudan, sakin kalıp bişey olmadığına beyninizi inandırıcaksınız, zaten bir şey de yok.
Uyuşturduktan sonra bir alet ile dişimi delerek icini actı, icini acarken acımadı, sadece boyle ufak hissediyordum, ama dişi delerken kotu kokuyor onu soyleyeyim, ama acı olmadı bende dişi delerken.
Sonra iğne alıp sinirlerin olduğu yerlere sokup sokup cıkarıyor, bazen bekliyor biraz icinde, sinirleri alırken tabii ki acıyacak, acıyacak derken ağrıyor, ağrısın bi zahmet değil mi? Sinirleri olduruyor sonucta, ama cok ağrımadı bende, bende dayanılmaz bir acı olmuyordu, evde ağrıdığı gibi ağrıyordu, tabii sizin nasıl bir ağrı cektiğinizi ben bilmiyorum, evde benden cok ağrıyodur belki, ama kanal tedavisin de daha az ağrır vs. gibi.
Sinirleri aldı ve daha sonra orayı bir şey ile kapattı, bende ağrı vardı hala, ama dayanılmayacak kadar değil, yani dışarı cıktığımda yuzum normal duruyordu, oyle yanağıma elimi koymuyordum, tabii herkesin acı şeyi farklı, ama bu gozunuzu korkutmasın, dişci benim dişimde iltihap olduğunu soyledi o yuzden ağrıyormuş, eve gittim, ve 1 bucuk saat sonra(Eve gittiğim surede var tabii ki bunda, sanırım yaklaşık yarım saat den daha fazla surede gittim) tekrar ediyorum, eve gittikten, 1 bucuk saat sonra ağzımdaki uyuşma gitti, ve yemek yiyip doktorun yazdığı antibiyotik ile ağrı kesiciyi ictim, antibiyotiği sabah akşam 1 kere alıyorum, ama onu saatinde icmeniz lazım, sabah 10 da ictiyseniz 2'sini akşam 22:00 da iciceksiniz, yine tekrar ediyorum, eve gelip 1 bucuk saat sonra uyuşma gectikten sonra, yemek yedim, ve ilacımı ictim, ilacımı ictikten bir sure sonra ağrı gecti, ve 3 gun sonra dişciye tekrar gittik, bu 3 gun icinde ağrı yaşamadım, sadece boyle dişcinin dişin icini kapattığı şey cıkıyormuş gibi his oluyordu, ama cıkmıyordu, ve ağrı olucakmış gibi oluyordu ama ağrı olmuyordu.
3 gun sonra dişciye gittim, ve o dişimi kapattığı beyaz şeyi deldi, ama acı/ağrı hissetmedim, sadece kotu koktu, ve sinirleri kontrol etmek icin icine iğne soktu dişimin, bikac tane yere, ama sinirleri onceki senans da aldığı icin acı hissetmedim, ondan sonra dişimdeki kanalları genişletmek icin bir alet soktu icine, yine acı hissetmedim, alet yavaş calışıyordu zaten, ondan sonra dişime ucu sivri olmayan iğneler soktu, yani kurdan gibi, soktu oyle, sonra tekrar cıkardı, ondan sonra icini doldurdu ve şekil verdi diş gibi gozukmesi icin, şuğan evdeyim, salı gunu tekrar gidim sağ ust dişimden kanal olucam, ust diş olduğu icin başımı ters mi ceviricem bilmiyorum, onuda olunca isterseniz yazabiliri, kanal tedavisi olan dişim sol arka, ve 2 on dişime de dolgu olucak, şu an okuduysanız yazdığım şeyleri unutmuş olabilirsiniz, yukarıda bilgiler vs. yazdım, aşşağıya bana yapılanı, ama sizi bilemem acı seviyenizi, bu yuzden gidip olmanız en iyi şey, ve şoyle soyleyeyim, patates kızartması yerken ağrıyan dişim(sol taraf ağrıyordu ve ben sağ tarafla yememe rağmen ağrıyordu) ama şu an ekmek yiyorum, bunuda yerken yazıyorum
Kanal tedavisi olucaklar okuyup ne olup ne biteceğini az cok anlasınlar diye bu konuyu actım.