Varioksel problemi
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Varioksel problemi
-
20-10-2022, 15:45:50Merhaba, size bir olayı anlatayım. Dışarıya cıkmıştım onemli bir iş vardı ve ic camaşırı giymemiştim eve geldim 1 saat sonra sol testiste ağrı başladı birden eskiden yoktu boyle bir semptom. Tam 6-7 gun surdu, gecti Allah'a şukur 3 gun hissetmedim. Fakat o 3 gun sonra yeniden başladı, bu ağrıda 6-7 gun surdu. Gecti yine 5 -6 gun eski hayatıma donmuştum tabii ben bu sure zarfında doktora gittim. İnceledi ve varioksel var dedi endişeye gerk yok dedi ufak bir sorun dedi. Gencsin dedi bir şey olmaz dedi bende ağrılarım gecmişti dedim 5-6 gundur. Doktorda iyi, iyi dedi kafaya takma dedi. Ve evet arkadaşlar 5-6 gun sonra ağrı yeniden başladı ama oyle eskisi gibi değil bilmiyorum ya psikolojik de olabilir insan icine girince ağrıyı hissetmiyorum, yani kafam dağılınca. Asıl konumuza gelirsek benim sol testisimin varioksel olduğu belli dış gorunuşten ama oyle ilk bakışta değil 10-20 saniye aralıksız bakmak lazım. Testis ağrımaya başlıyınca sanki testis değil de bacağım ağrıyor oraya vuryor gibi sizce ne yapmalıyım.