Değersiz hissetmek
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Değersiz hissetmek
-
20-10-2022, 15:37:0920 yaşındayım ve kendimi cok değersiz hissediyorum. Oyle boyle bir değersizlik değil bu arada. Ailemle aramızda bir takım sorunlar var. Bir başkasına kendi cocuklarından daha cok değer veriyorlar. Ve bu konuyu onlarla konuşmaya calışınca "problemli" ve "sorunlu" olduğumu soyleyip, yine beni suclu cıkartıyorlar. Değersiz hissediyorum ama oyle boyle bir değersizlik değil. Cop gibi hissediyorum. Cop kadar bile değerim yokmuş gibi. Kendi ailemin evindeyim, normalde evimde hissetmem gerekiyor ama aksine, misafir gibi hissediyorum. Otelde kalıyor gibi. Hicbir şey bana ait gibi gelmiyor, kendimi aile evinde yaşıyor gibi hissetmiyorum. Ev ailemin eviymiş gibi gelmiyor. Ve bu hisleri duzeltmek icin neresinden tutsam, elimde kalıyor. Hayattan zevk alamıyor hale geldim artık. Sabah akşam Witcher 3 oynuyorum. Kafam başka turlu dağılmıyor ve şunu fark ettim. Oyunda kendimi değerli hissediyorum. Boyle bir şey yaşayan illaki vardır, nasıl başa cıkıyorsunuz bu değersizlik hissi ile?