Gectiğimiz hafta baş donmesi ve mide bulantısı yaşadım. Sebebinin geniz akıntısı olduğunu duşunuyorum. Normalde cok yemek yerim fakat bu olay yaşanmadan once az yemek yemiştim. Farklı bir semptom ile karşılaşmadım. Hasta gibiydim, yorgunluk ve baş donmesi yaşadım fakat farklı bir belirti bulunmuyor. Baş donmesi midenin ust kısmını veya midenin olduğu kısmı tetikleyerek değişik bir hisse, aynı zamanda mide bulantısına neden oldu.

Bunu atlattık. Beslenme duzenime dikkat etmeye başladım. Bol bol vitamin ve sağlıklı besinler tuketiyorum fakat kalori miktarını yukseltemedim. Normalde 3.000 kalori alırdım ama artık 1.000 kaloriyi zorluyorum. Fiziksel ve psikolojik olarak coktum. Yani artık ağzıma yemek atmak istemiyorum. Bunun en onemli nedeni midenin ust kısmında veya midede oluşan tuhaf bir hissiyat. Bu his yuzunden hayattan soğudum, olmek istiyorum. Bu histen nasıl kurtulurum? Bu his ile birlikte baş donmesi ve yorgunluk da var.

Ayrıca tekrardan gunluk 3.000 kaloriye cıkmak istiyorum. Sıvı gıda tuketmek benim icin şu anda daha kolay. Katı gıdaları yemekte zorlanıyorum. Bu konuda ne onerirsiniz?