Bunalımdayım, ne yapmalıyım?
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Bunalımdayım, ne yapmalıyım?
-
20-10-2022, 15:27:44Haziran'da imzadaki sistemi aldım. Nefret ediyorum bilgisayardan. 2 yıla yakın bir suredir PC istiyordum. R5 1600 AF almadığıma sonsuz pişmanım. Zaten ben R5 1600 AF ve RX580 istiyordum, babam biraz erteledi işleri sonra bu pandemi falan cıktı fiyatlar uctu. Babam da dedi ki "istediğin bilgisayarı soyle ne kadar zamlandıysa da alalım" peki ben ne yaptım sırf fiyat uygun olsun diye işlemciyi i3 9100F yaptım ekran kartını RX570 yaptım. Halbuki fiyat 6000 bile olsa babam kabul edecekti. Şimdi de bunun pişmanlığını yaşıyorum. Canlı derslere bile zor tahammul ediyorum. Eğitim hayatım, sosyal hayatım vs. bitmiş durumda. Derslerimin aksadığını falan bahane ederek belki babamı PC'yi satmaya ikna edebilirim. Cunku aldığımda dolar 6.81'di ve aldığımız fiyatın 100TL altına bile satabiliriz. Ama satsam ozlyeceğim kesin e satmasak zaten durum ortada. Ozellikle PC aldıktan sonra işlemcime "olu", "cop" gibi ifadeler kullanılması yıktı beni. Oysaki 2018'in haziran ayından bu yana ne hayaller kurmuştum bir bilseniz... Ne yapacağımı bilmiyorum şu makine hayatımı geri donuşsuz bir bunalıma soktu.