Merhaba, bu problemi yaklaşık 1 ay once yine yaşadım. Yanlış uyku pozisyonu veya az su icmeden kaynaklı bobreğimin bir uyarı verdiğini duşundum. Bugun bu sorunum daha şiddetli bir şekilde yeniden başladı ve neden olduğu hakkında fikrim yok. Yatarken hissetmiyorum, otururken cok az hissediyorum. One doğru eğilmeye kalkarsam ya da dik dururken başımı one eğmeye calışırsam şiddetli bir şekilde hissediyorum. Belimin arka sağ tarafında hissediyorum bunu. His olarak ise belli bir bolgede acı oluşuyor sanki bir noktaya bir şey batıyor gibi ve bir de cok zorlarsam sanki orada kısa bulunan bir organı/kası gerdirmeye calışıyormuşum gibi bir his oluyor. Aranızda bel fıtığı veya bobrek taşı duşurmuş kişilerden nasıl bir his olduğunu ve nerelerde ağrı/acı yarattığını oğrenmek istediğim icin bu konuyu actım cunku bu ikisi ciddi anlamda urkutuyor beni. Eğer yanlış yatma şekli yuzunden ise en fazla kas ağrısıdır birkac gune gecer diye duşunuyorum.
Not 1: Biz nereden bilelim, hastaneye git kardeşim diyenleriniz elbette olacaktır fakat buradaki korona vakası bu aralar arttığı icin oncelikle bel fıtığı ve bobrek taşı duşurmuş kişilerin tecrubelerini dinlemek istedim.
Not 2: Mahallemiz karantinaya alındığı icin bir yere kıpırdayamıyorum.