İcimi dokmek istiyorum kısaca. Ben 11 yaşımdan beri hastayım. Bobrek yetmezliği, nefrotik sendrom,
Henoch schonlein, hsps, tansiyon, şeker hastalığı... Hemen hemen tum hastalıkları gecirdim. Liseye ilk başladığımda durumum iyiydi hastaydım ama yine de ağır değildi. İlk donemi bitirmeme ramak kala bobrek yetmezliği sebebiyle zaten kaybetmiş olduğum bobrek yetmezmiş gibi, 2.sini de kaybettim. Hayatım o zaman kabusa donuştu.
Sık bayılmalar, nobetler, titreme nobetleri, enfeksiyonlar derken haberim olmadan babam okuldan kaydımı aldı.
Yıllarca İstanbul, Ankara, Antalya derken tedavi olmaya calışıyorum. Sevdiğim kadını kaybettim, arkadaşlarımı, hobilerimi...
Cok yalnızım hatta intihar bile ettim ama başaramadım. Okul hayatım gitti hicbir şekilde okula geri donemiyorum. Bari para kazanayım diyorum ama vucudum cok yorgun kaldıramıyorum.
Ailemden ihtiyaclarım olmasına rağmen para alamıyorum. En azından acıktan okuyayım dedim ama ben bunu istemiyorum, okula gitmek istiyorum, surekli evde olmak istemiyorum. Lutfen bana neler yapmam gerektiğini soyleyin veya tavsiyeler verin, ben artık delirmek uzereyim.