Merhaba. dun oğleden sonra tuvalete cıktım normal bir şekilde buyuk tuvaletimi yaptım her zamanki gibi bazen kabız olabiliyorum. ishal vs de cok nadir oluyor her insan gibi yani. Fakat dun oğleden sonra dışkı cıktıktan sonra her zamanki gibi ıslak mendille makatımı sildim 5-6 tane ıslak mendille normal şekilde sildim bastırarak silerim bazen hic pislik kalmaması icin acıyor bazen boyle. 5-6 ıslak mendilden sonra son ıslak mendilde cok az bir kan gibi bir damla bir şey gordum. Başta kan sanmadım. Sonra mendili makatımın olduğu bolgede sabitledim 10 saniye. Cok az bir damla kan geldi mendile cok az. Makatımı ellediğimde ağrıyor. Otururken vs şu an bile ağrıyor bugunde tuvalete cıktım sabah ağrım falan yoktu normaldim ama bu bana bazen oluyordu tuvaletten sonra 1-2 saat ağrı vs olabilen şeyler normal insanda da. Ama garip olan kan gelmesiydi yaşım 16. 17'ye gireceğim cidden tırsıyorum. Dayım kolon kanserinden vefat etmişti. Bu yaşta kolon kanseri olabilir miyim? Ayrıca son 7-8 ayda 5-6 kilo verdim ama 7-8 ayın oncesinde hareketsizdim okul başlayınca hareketlendim biraz. Neyim var benim sizce lutfen yardımcı olun doktora gitmeye bile utanıyorum.