Merhaba arkadaşlar, ben 18 yaşında bir gencim. Bu lanet rahatsızlık ergenliğe girmemle başladı. O gun bugundur hayatım zindan oldu. 5 dakika cıkıp yuruyemiyorum, mecbur kalmadıkca dışarı cıkamıyorum. Yaz kış demeden terliyorum. Surekli ailemle tartışıyorum. Psikolojim alt ust oldu . Genelde elde, koltuk altında, yuz ve ayaklarda gorulur. Bende koltuk altında ve en korkuncu makatta var. Tum kıyafetlerim siyah. Artık ozgur olmak istiyorum! Bu konuya tıklayacaklar genellikle bu dertten muzdarip olanlar. Ben artık cozum aramaktan bıktım, cok ama cok kotuyum. Koltuk altıma son care ETS ameliyatı yaparim ama makat icin ne yapacağım bilmiyorum . ETS olmuyormuş. Olsa bile aşırı utanırım ama hicbir şey ozgurluğume engel olamaz. Arkadaşlar lazerle kalıcı yontem varmış, bu makat icin kullanılıyor mu? Ben sonuc alamadım. Bilen varsa lutfenn yardım etsin. Yoksa en sonunda popomu keseceğim o olacak.

Not: Az kalsın unutuyordum! Benim koltuk altlarım surekli sıcak, makat desen su kaynatır. Bu sıcaklık her hiperhidroz hastası icin boyle mi, yoksa başka bir rahatsızlık belirtisi mi? Bunun icin de sonuc bulamadım.