Bugun kız kuzenim geldi. Sohbet arasında bu kıl mevzusu cıktı. Benim de genlerimde var herhalde aşırı kıllıyım. Hatta hormon bozukluğundan şupheleniyorum. Neyse almayı biliyor musun falan derken başladık benim kolumu almaya. Once roll-on ağda kullandık. Makinesi falan da vardı ısıtmak icin. Bayağı uğraştık ama sol kolumun buyuk bir yerini bitirdik. Tahminen %80'i falan alınmıştı. Ama alırken o kadar zorlandı ki bir yarım saat falan ona uğraştı. Dedi ki "diğer yerleri jiletle alalım, kalanlara ağda yaparız". Ben de jiletten korkan bir insanım daha fazla kıl cıkar diye. Neyse dedi bana guven hallederim falan. Başladı jiletle almaya. Benim hicbir fikrim yok ama kola vururken nereden başlamalı, ters falan vurulursa ne olur diye. Bu akıllım gitti omuzun 2-3 cm altından elime doğru almaya. Ve alırken o kadar cok bastırdı ki cildim tahriş oldu. Canımı acıta acıta bitirdi sol kolumu. Yine ufak tefek yerler kalmıştı. Ben de dedim ki madem sağ tarafı da vuralım hepsini en son ağdayla hallederiz. Tamam dedi başladık sağ kola. Ama sol kola gore o kadar acıtarak ve baştan savma yaptı ki kolumun her yeri kanadı. Kan da surekli silmeme rağmen akmaya devam ediyordu. Bu dedi ki sen duş al istersen hem kıllar yumuşar hem kan durur. Ben de tamam dedim girdim duşa. Tam duştan cıktım bir baktım bu yok. Aradım nereye gittin diye annem kızdı dedi. Biraz sovup kapattım telefonu. Yarım yamalak kaldı kolum. Cirkin durmasın diye kalan her yeri jiletle aldım ben de. İlk once bu ileri zekalı kuzenim ters vurduğu icin kalan kılları alamadım. Aldım da kucuk kucuk diken gibi kaldı. Ayrıca sağlak olduğum sol kolu rahatlıkla alırken sağ kolumu hic duzgun alamadım. Cok yara oldu sanki kendimi jiletlemişim gibi. Size birkac sorum var:

-Jilet vurduğum icin fazla ve kalın cıkarsa ne yapacağım?

-Sizce jiletin bir zararı olur mu? Biraz baktım erkeklerin coğu "ben hep jiletle alıyorum bir sıkıntı yok" falan yazmışlar. Ona gore hep jiletle alırım.

Dosya Ekleri IMG_20220624_194250.jpg 63 KB · Goruntuleme: 57

IMG_20220624_194254.jpg 52,8 KB · Goruntuleme: 57