COVID-19 kapıp kapmadığımı tespit etmek
Sağlık0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- COVID-19 kapıp kapmadığımı tespit etmek
-
20-10-2022, 14:40:45Selam arkadaşlar. 1 aydır bir boğaz ağrısı cekiyorum. 2 hafta once doktora gittim iğne vurulup ilac ictim ve boğaz ağrım buyuk oranda kalktı. Ama 1 hafta once tekrar başladı ve 2. kez doktora gittim ve doktor faranjit olduğumu soyledi. İlac yazdı gonderdi. İlaclarım bitti ve boğaz ağrım hic gecmemişti. Dun tekrar gittim ve yine faranjit dediler ve boğaz iltihabım olduğunu oğrendim. Doktor 2 tane iğne yazdı ama sadece 1'ini vurdurabildik onu da dun vurdurdum. Şu anda şehir dışında olduğum icin 2. yi vurduramadım. Doktorda onun yerine ilac verdi tekrar. Ama nedense boğaz ağrım hala devam ediyor. İğneden sonra bile ağrısı durmadı. Goğsumde de bir ağrı başladı. Şu an şehir dışındayım. Beni uzun yolculuklarda araba tutuyor. Yolda giderken afedersiniz cok ozur dilerim ama kustum ve 30 saniye civarı nefessiz kaldım. Annem olmasa nefes alamayacaktım buyuk ihtimalle. Şu anda birden ateşim cıktı. Ateş duşurucu ictim gecti ama artık tırsıyorum. Yani 3 kere doktora gitmeme rağmen gecmeyen bir boğaz ağrım var ve artık sıkıldım. Doktorlara guveniyorum ama bir turlu gecmiyor boğaz ağrım. Goğsumde de bir ağrı var. Bu konuyu icimi dokmek icin ve biraz moral toplamak icin actım. Daha once de acmıştım ve yine actım. Şimdiden teşekkurler.