Kendimi bildim bileli beni kendi kullanmadığım araclar tutar, belki size şaka gelir ama hem de 2-3 dakika bile olsa yol benim mide bulanır ve uyuyup uyanana kadar da gecmez. Biraz yuksek arac olur da suren kişi de cok sakin surerse, icerde sigara ya da arac kokusu yoksa o zaman 10 dakika kadar dayanabiliyorum.
Bunun kalıcı bir caresini bilen varsa mesaj atarsa cok acayip memnun olurum, gecici careler olarak bulantı hapları var ama beni daha da beter yapıyor o haplar, yani icim bulanmıyor ama uyku ile sersemlik arası cok kotu bir hal veriyor. Yıllarca otobus yolculuğu yaptım hem de 12-13 saat hepsi bulantı hapı ile, uyuyarak. Yani ama şimdi 1 saat arkadaşlar ile bir yere gideceğiz, onda da uyuyarak gidemem, hap yutsam bir bela yutmasam ayrı bela.
2 sene once 2 marka buldum, sadece yurt dışında satılıyormuş, onlar hem 24 saat etkili hem de uygu-sersemlik vermiyor. Mail attım, maalesef ulkenizde satışımız yok dediler.
Hani nasıl yapılacağını bilsem o hapların Turkiye temsilciliğini alıp bir eczaneye ve e-ticaret sitelerine satayım, yuzbinlerce satılır eminim.
Bir de bileklikler varmış denemedim ama yorumları da iyi değil.
Tuzlu yiyecekten, naneli şekerine, muzik dinlemeye kadar hepsini denedim. Fasulye de yuttum.
Son care benzin mi doğrusu mazot mu bilmiyorum onu icmek istiyorum 1-2 damla ama o da midemi deler atar diye korkuyorum, cok şukur refluden yeni kurtulmuşken bununla daha da beter etmeyim. Kimse denemesin ama cevremde " aynı senin gibiydim, 2 damla ictim şimdi bir şeyim yok" diyeni de duydum, netten de okudum, arada "ben ictim de midem delindi" diyen de oldu.
Siz ne dersiniz?
Arac tutmasına karşı kesin benzin vb icen var mı?
Sağlık0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Arac tutmasına karşı kesin benzin vb icen var mı?