Oncelikle selam. 17 yaşındayım ve yuzumdeki aknelerden cok şikayetciyim. Sizden birkac isteğim veya oneri isteğim olacak.
Yuzumu tam temiz hissedemiyorum ve ustune kuru bir cilt yapım yapım var sanırım. Bunun icin sizden yuz temizleme jeli olabilir, onerebileceğiniz bir temizlik urunu istiyorum. (yuz bakımınızı nasıl yaptığınızı da yazarsanız sevinirim.) Akne ve izleri icin eczacı bir arkadaş Cleocin T onerisinde bulundu fakat o kadar iyi geleceğini duşunmuyorum. Deneyeceğim ama sizden de tavsiye almak istiyorum. Onerebileceğiniz kuru ciltler icin uygun bir sivilce izi gecirici yontem var mıdır?
Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkur ederim.
Bu arada Cildiye'ye randevu bulamıyorum. Gecen gun buldum 4 gun sonra iptal edildi. Yarın yeniden deneyeceğim. Eğer ki bulamazsam şoyle bir şey duşunuyorum. Gorduğume gore Madecassol akne izi gecirmede oldukca iyiymiş ve Cleocin T de sivilceyi kurutmada ani cozum diye gordum. Cıkan veya cıkacağı belli olan yere surunce sonduruyormuş. Bu iki urunu kullanmak nasıl olur sizce. Ve gunluk cilt bakımınızı nasıl yapıyorsunuz?
Akne ve akne izi nasıl gecer?
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Akne ve akne izi nasıl gecer?