Bu virusun bitmesine yonelik calışmalar ya bitti ya da artık ulkece (kurumlar vs.) sallamıyoruz. Eşi viruslu olsa, aynı yatağa girseniz bile belirtiniz olmadan size test yapılmıyor. Bunu Ankara Şehir Hastanesi ve Yenimahalle Devlet Hastanesi'nde duydum ve gordum. Test yapılmadığı icin bu kişi virus kaptığını net olarak bilmiyor, tahmin ediyor ve işine gitmeye devam ediyor. Boylece virus daha cok yayılıyor. Virusu kaptığını testten once kendisi anlayan kişiler zorla test yaptırıyor (belirtiniz yoksa ama temas yaşadıysanız viruslu biriyle belirtim var diye yalan soyleyin) pozitif cıkarsa 14 gun kendi kendini karantinaya alıyor (ağır değilse). 14 gunun bazı gunleri sizi birileri arıyor ve biz sizi arıyoruz şovu yapıyorlar. 14 gunun sonunda belirtiniz yoksa test yapılmadan normal hayatınıza geri donun diyor, bunu 2 hastanede dedi (komedi). Bu virus aşı filan bulunmadan bitmez. Virusu geciren kişi bir kez daha gecirebiliyorsa ulkenin vay haline. Bir de hastane calışanlarının diploma, CV gibi şeylerden once insan olduğunu anlayarak işe alırsa devlet cok buyuk devrim yapar. Ben oğrenciyim, şu an boşum ama spora tekrar başlayacağım. Testim pozitif mi negatif mi bilmiyorum ancak bir sorun olmadığını soylediler. Onlar icin oyleyse benim birine bulaştırmam artık umurumda bile değil. İcimi doktum. Teşekkurler, iyi gunler.