Selamlar.
2 Haftadır diyetteyim. Babama işten donerken Rosmann'den tatlandırıcı almasını rica ettim ve aldı. 1200 adet sakarin tatlandırıcı.

Yulafa atıp kakao atıp oğlenleri tuketmek icin, kahve icerken kahveye atmak icin, caya atmak icin aldım.

Haber sitelerinin hepsi bir siteden caldığı icin doğru bilgi bulmak imkansız. Doktorlar kendilerine site acmışlar onlarda kendilerinden calmışlar.

Kullanmak icin kahve yaptım ve cidden şeker atmış gibi ictim.

Hepsi yağ yakımına engel oluyor diyor, hepsi zararlı diyor, hepsi kilo aldırıyor diyor. Hepsi aynı yazıyı koplaya yapıştır yaptığı icin guvenmiyorum. Birkac site tatlandırıcının zararlı olmadığını soyluyor.

Aklıma ilk gelen şey e sigarayı kotulemek icin sigara şirketlerinden para alan doktorlar geliyor.

Doğru kullanımda(gunde 10 hap maksimum olacak şekilde) benim kilo vermemi engeller mi?

Allah rızası icin gelip cayı şekersiz ic şekersize alış demeyin, demek ki icemediğim icin almışım.

Dipnot diyetisyene sor demeyin diyetisyene gitmiyorum. Diyetisyenler kendi aralarında değişiyor. İlk gittiğimde 1.5 ay haftada 2 kilo verirken kadının tahini cıkınca yeni doktor geldi. Haftada 50GR yakmıştım listesi ile .