Merhaba arkadaşlar. Surekli kafamı kurcalayan bir konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum. Daha once boyle bir rahatsızlık geciren arkadaşlar varsa konu hakkında bilgi verirse sevinirim.
Bundan 3 ay once sol goğsumde surekli batma hissi vardı ve bir gece kalktığımda sanki nefes alamıyormuşum gibi hissettim ve daha sonrasında hastaneye gittim. Yapılan ekg, kan ve diğer kardiyoloji testlerinde bir şey cıkmadı. Daha sonrasında 1 ay once yolda normal adımla yururken gayet sakin şekilde birden kalbim hızlı bir şekilde atmaya başladı ve o an oluyor muşum gibi hissettim. Baygınlık hissi olmaya başladı. Hemen en yakın hastaneye gittim ve orada da butun testler yapıldı fakat bir şey cıkmadı. Fakat gun icinde yine surekli baygınlık hissi, terleme ve titreme şeklinde tepkiler hissettim. Olum korkusu ve durduk yere gece uyurken carpıntı oluyordu. Deprem oluyormuş gibi aniden carpıntı yuzunden uyanıyordum. Şimdilerde ise bu baygınlık hissi gecti fakat surekli olum korkusu, heyecanlanmayacak şeylere bile heyecan yapıyorum. Genel olarak da heyecanlı bir kişiliğe sahibim. Yuruyuş anında hicbir şeyim yok fakat dun yaşadığım gibi oturduğum anda goğsumde kramp şeklinde bir acı oluyor ve 10 sn sonra geciyor. O acıyı yaşayan arkadaşlar varsa resmen canınız acıyor ve oleceksiniz sanıyorsunuz. Her dışarı cıktığımda en yakın hastane nerede diye resmen gozlerin arıyor. Surekli nabzıma bakıyorum ben yatma anında 80-100 arasında cıkıyor. Yani kısaca bu durum sizce ne ile alakalı arkadaşlar. Cidden Allah duşmana vermesin insan surekli olecek gibi hissediyor. Goğusteki o ağrı tekrar gelecek diye duşunuyorum. 24 yaşındayım ve sigara benzeri şeyler kullanmıyorum.
Panik Atak ve Hızlı Kalp Atışı
Sağlık0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Panik Atak ve Hızlı Kalp Atışı