Merhabalar. Kucukken surekli havale gecirirdim ve 9 aydan fazla hastanede kalırdım. En son bademcik ameliyatı oldum ve havale sorunum gecti. Bir de kucukken bronşit sorunum vardı ve şu anda da kucukken demir salıncak carptigindan ve burnum kirildigindan burnum eğri ve bazı durumlarda nefes sorunları yaşıyorum. Bir de boynumda tuhaf bir şey olduğunu hissettim ve halen daha doktora gitmedim. Şu an da bu sorunum var ve bundan sonra da varikosel sorunum ortaya cıktı. Sonra ameliyat oldum fakat hastalık halen devam ediyor ama şiddetli olmasa da beni cok endişelendiriyor. Buna ek olarak şu an da tırnak batması, kas yırtılması ve 4.5 şiddetinde miyop sorunum var. En son da alerji icin gittiğim hastanede doktor gozumde ileri seviye alerji olduğunu ve kornea sorunlarımın olabileceğini soyledi. Ama Covid-19 yuzunden tekrar hastaneye gitmekten cekiniyorum. Anlamıyorum bir turlu sorunlar bitmiyor ama gene Allah'ım sana şukurler olsun diyorum. Elim ayağım tutuyor, karnım doyuyor diyorum. Başımı sokabileceğim bir yuvam var diyorum. Ama genede sağlık sorunlari aklıma her geldiğinde uzulmuyor değilim.