Arkadaşlar bu konunun yeri burası mı bilmiyorum ama 78 yaşında kronik rahatsızlıkları da bulunan birisinin dikkatsizliğine bağışlayın ve affedin. Sizlerin yardım ve tavsiyelerinize cok ihtiyacım var.
Uzun yıllar bel fıtığı sorunu yaşadım, her yıl fizik tedavi oldum. Son 3 yıldır, bir de boyun fıtığı sorunu başladı, takdir edersiniz ki, hem bel hem de boyun fıtığı icin fizik tedavi zor oluyor. Ayrıca dizlerimde de sorun olduğu gibi, 2 ayrı kronik rahatsızlığım da var, gunde onlarca ilac kullanıyorum.
Belimden evin icinde bile yuruyemez olduğum bu gunlerde bir de COVID-19 sorunu yuzunde hastaneye gidip fizik tedavi de olamıyorum.
Şimdi asıl 2 sorunuma gelelim:
Kronik sorunlarım nedeni ile hastaneye gitmem cok riskli, ama oncelikle bu bel ağrısınma sorunumu cozmem de gerekiyor, boyle ağrılar icinde yaşamak cok zor. Ben her şeyi goze alarak "Confort Plus DM 3000 dijital masaj/Ems tens cihazı" yani fizik tedavi cihazı satın aldım, uzun yıllar fizik tedavisi olduğum icin fizyoterapistin titreşimi nereye kadar yukselttiğini biliyorum. O da zaten her defasında yeterli mi diye bana soruyordu, bu nedenle sonucuna katlanıp bu cihazı kullanacağım.
Bu evinde kullanan cok fazla kişi olduğunu internette okuyorum, bilincli kullandıktan sonra sorun yaşamayacağımı da sanıyorum fakat tek sıkıntım bu cihazın kullanımı hakkında biraz daha bilgi sahibi olabilmek. Bu nedenle bunu kullanmasını bilen arkadaşların yardımını rica ediyorum.
Diğer konu da:
Bu cihaz 4 adet AAA ince kalem pil ile calışıyor, normal pilin yeterli olamayacağını duşunerek bir de 4 ince kalem pili ayni anda şarj edebilecek bir şarj cihazı satın almak istiyorum.
Bu 2 konuda tavsiyelerinize ağrılar icinde yaşamaya calışan bu yaşlı adamın ihtiyacı var. Lutfen guzel tavsiyelerinizle beni sevindirin.
Fizik Tedavi Cihazı Tavsiyesi
Sağlık0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Fizik Tedavi Cihazı Tavsiyesi