Arkadaşlar bu konudaki yazı cok uzun ve benim icin cok hassas bir konu okuyup ona gore cevap verirseniz cok sevinirim. Merhaba ben 17 yaşındayım ve şu son 1 ay hayatta cok tereddut etmeye başladım ve geleceğe donuk planlar, kendimi geliştirmeye yonelik şeyleri yapmayı bıraktım. Nedeni ise en kucuk şeyleri kafama takmak ve sorgulamak. Bundan 2 hafta once tomografi cekindim ve bu 2. olmuştu bircok haber sitesine baktım ve tabiri caizse direk insanı olduruyorlar ama bircok bilimsel makale de okudum, evet tıbbi acıdan bircok yararı var ama yanında zararları da olduğunu oğrendim ama bu zararların yok direkt kanser yapıyor, cok buyuk şekilde riski arttırıyor gibi şeylerin doğru olmadığını oğrendim ama yine de kendime hÂlen olu muamelesi ile bakıyorum, kendimi olu olarak goruyorum resmen. Tomografinin zararını doktora da sordum evet var dedi ama abartılacak bir şey değil 2 cekme ile bir şey olmaz kafana takma dedi. Ayriyeten seninki beyin tomografisi diğer bolgelerin yarısından daha az radyasyona sahip ama tabii ki de takıntılı bir insan olduğum icin ben bunu acaba ben kafama takmamam icin mi soyledi diyorum. Ailemde bircok kişiye soruyorum tomografi cekindin mi diye evet bircok kez cektirdim diyor. Birden fazla kez ama ben kesin yalan soyluyorlar diyorum lafın kısası ben bu tomografi yuzunden psikolojik olarak buyuk bir cokuntu yaşadım bu duşunceyi kafamdan nasıl atarım? Yaşam kalitem şu an 0 duzeyinde. Lutfen bu benim icin cok hassas bir konu o şekilde cevap verirseniz sevinirim.