Sık idrara cıkıyorum ve masturbasyon sonrası yanma oluyor
Sağlıklı Yaşam0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sağlık Forumları
- Sağlıklı Yaşam
- Sık idrara cıkıyorum ve masturbasyon sonrası yanma oluyor
-
20-10-2022, 13:10:29Selam dostlarım. Ben sık sık idrara cıkmaya başladım ve konuyu actığım saatten itibaren masturbasyon bitirdikten sonra yanma başladı. Şimdi bu masturbasyonla mı alakalı yoksa idrar yolu enfeksiyonunla mı anlamadım. Cok korkuyorum. Soğan ve sarımsak iyi gelir diyorlar. Doktora gitmeden tedavisi nedir? Masturbasyon yaptıktan sonra ağrı ve yanma başladı ve 1 baş soğan bitirdim bilgi aldıktan sonra şimdi de ağrı ve yanma gitti idrar yaparken de ağrı meydana geldi ama hepsi masturbasyondan sonra oldu karmakarışık yazabilirim kusura bakmayın cok endişeliyim bilgili birisi konuyu cevaplarsa sevinirim. Bir de spor yaptıktan sonra butun bedenim ağrımaya başladı ama bir şey daha varmış goğus altı yan kaburgalarda ağrı var şiddetli değil ama hafif ağrı var idrar enfeksiyonuyla alakası var mı? Bu sık sık idrara gitme neredeyse 2-3 gun olur cok fazla değil. Max 3 masturbasyondan sonra hafif ağrılar vardi ama gene de etkisi vardı sonra idrar yapmaya gittiğimde ağrı bir tık arttı ama soğan yedim. Soğan gecirtmiş olabilir bilmiyorum.