Son 3 gundur neden bilmiyorum ama nefes alip verirken bazen kalp bolgesi sıkısıyor. Kilitlenip kalıyorum, 2-3 dakika icerisinde geciyor sonra. Ayakta, yatarken ya da sokakta yururken, fark etmiyor o anki pozisyon. Ansizin sıkısmaya basliyor, tam olarak da nefes alamiyorum.
Simdi bu daha oncelerde de vardi ama ayda yilda 1 olurdu, 3 gundur cok sık olmaya basladi. Beslenmemde sorun yok, yine ayni sekilde devam ediyorum. Ama uyku problemim cok kotu. Gece 3-4 gibi uyuyup 10-12 gibi kalkiyorum. Hatta sag gozum oldukca kanlanmis durumda, agri ve yanmalar da mevcut.
Hastaneye gitme taraftari degilim su aralar, maske takmaktan da nefret eden birisiyim.
Goz probleminden ziyade, sıkısma sorununu yasayan mutlaka var ama benim gibi sık yasayan var mi?
Kahve ve maden suyunu en son 1 ay once tuketmisimdir. Cay zaten sabah ve aksam olmak uzere tas catlasin 5 bardak.
Simdi burasi hastane falan da degil ama ayni sorunu yasayip goren insanlarin fikirlerini almak isterim.
Lutfen daha once bu durumu yasamayanlar konuya mesaj yazmasin. Baska konularda gordum, burasi hastane degil gibi gereksiz yorumlar gelmis. Biz de biliyoruz hastane olmadigini.
Son 3 gundur kalp bolgesinde sıkısma
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Son 3 gundur kalp bolgesinde sıkısma