Merhaba arkadaşlar, boy 168-170 yaş 15 kilo boyuma gore az. Dedim okullar kapandı alırım aslında alıyordum sa ama durdu. 5 kilo aldım galiba tatil başladığından bu yana boyum bu aralar biraz fazla uzuyor sanki. O nedenle zayıflığım gitgide ortaya cıkıyor. Spor yapıyordum. Goğus, karın, omuz kası ara sıra da kol calışıyordum. Bazı yerlerde bunun tam tersi kilo verdireceğini soyluyor. Yani bu surec bana da biraz aksak geldi. Tum gun sadece evdeyim ve hareket etmiyorum. İyi yiyorum bana gore. Ama geceleri 45dk ağır spor yapıyorum. Sizce yapmasam kilo almam daha da artar mı? Aslında faydası oldu.

Omuzlarım gercekten iyi duruyor. Kollarımda oyle. Ama zayıf olunca sanki biraz daha yaparsam orantısız gorunecek gibi. Asıl amacım zaten kilo almak değil hacim kazanmam vucudumun dışarıdan daha hacimli, buyuk durması. Kilo almasam da bu ilerliyor mu? Yoksa kilo almadığım icin vucutum da mı buyumuyor. Son zamanlarda can sıkmaya başladı iyice bende. Kıyafet almak istiyorum. Cocuktan boy olarak bayağı once cıktım zaten. Ama bu sefer de buyukten giydim mi ustumde tam durmuyor ara beden bulmam zor. Tek sorun bu da değil. Dışarıdan da kotu duruyor daha kilolu estetik durmam istiyorum. Tavsiye ve cevaplarınızı bekliyorum. Cok uzadı kusura bakmayın.