Merhaba. Bazen panik atak yapıyorum. Acaba olum riskim yuksek mi? Ben daha cok gencim. Ancak 16 yaşımda tip 2 şeker hastası oldum. 18-19'lu yaşlarımda boğaz reflusu başladı ve halen devam ediyor (eskisi kadar şiddetli değil cunku omicron kapmıştım ve mecbur antibiyotik ictikten sonra, bununla beraber reflu etkisi biraz azaldı ama tamamen gecmedi), gozlerde tansiyona bağlı hem uzağı hem yakını sisli/puslu gorme sorunum var. Ayrıca bazen gece sabahlarken bradikardi oluyor (teşhisi kendim koydum cunku kalp nabzıma baktığımda, ben uyanıkken bile kalp nabzım 50 Bpm'ye kadar duştu ve aniden yerimden irkilmeme, kalp ve goğus ağrısı cekmeme, halsiz ve yorgun hissetmeme sebep oldu), bazen ise taşikardi yani kalbimin oturduğum yerden (genelde yemek yedikten sonra oluyor) 130-150 Bpm'lere cıkmasına sebep oluyor ve carpıntı oluyor. Bunun dışında bazen idrarımda ciğ balık gibimsi bir koku olduğunu fark ettim. Ayrıca cildimde duz daire şeklinde kırmızı yaralar oluşuyor eğer o tarafları kaşırsam (ozellikle goğus tarafları cunku bazen kaşınma oluyor). Ayrıca her yemekten sonra balgam cıkması, balgam cıkarma gereği duyuyorum ve sesim kısılıyor cunku balgam doluyor boğazımdaki hava kanallarında ve balgam atmakla uğraşmak zorunda kalıyorum. Ayrıca burun akıntısı oluyor bayağı...

Oneriniz ve goruşunuz nedir?

Not: Kağıt uzerinde 23 yaşındayım ancak beyin yaşım 15-16'dan oteye gitmiyor. Bazen kimlikte doğum tarihinide yanlış yazabiliyorlar hatta bununla ilgili konu acmıştım. Kilom fazla sadece.