Sacın yağlanıp dokulmesi
Sağlık0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Sacın yağlanıp dokulmesi
-
20-10-2022, 12:42:30Herkese merhaba konuya şoyle gireyim. Yaşım 27, yaklaşık 5.5, 6 sene once Kanser hastalığına yakalandım, ve malum bir suru ilac, takibinde Kemoterapi ve Radyo terapi tedavileri aldım. Hastalık oncesinde saclarım cok gurdu ve dayanıklıydı. Hastalık sonrasında dokulup yeni cıkan saclar, 3 sene sonrasında sık sık bol bir şekilde yağlanıp dokulmeye başladı. O kadar cok yağlanıyor ki, bu gun yıkadıktan sonra ertesi gun tekrar yağlanmış oluyor, ve elimi avucuma attığımda neredeyse avuc avuc dokuluyor, ki şu an hala oyle. Şu anki durumu yanlardan ustlere doğru, artık iyice acılmaya başladı. Genetik olmasının imkanı yok 1 tane dayım 38 yaşında sacları hala 18 yaşındaki gibi babamı hic gormedim ama, fotoğraflardan gorulduğu uzere 30'unda, rahmetli olana kadar sacları cok gurmuş. Aynı şekilde dedem 60 kusur yaşlarında ve sacları hala cok iyi durumda. Sabit surekli kullandığım bir ilac yok. Surekli kullandığım bir şampuan, ya da sabun markası da yok. Bu konuda bilgili arkadaşlar fikirlerini bana iletebilirse, cok memnun olurum.