Merhaba kıymetli oğretmenler.
yıllar once sizin gibi bir ogretmenim vardı ilk okul 7 yada 8 idi.
cok ters sevilmeyen bir hocaydı.herkezi sınıfta rencide ederdi. birgun beni kaldırdı senden adam olmazda şoylede git sanayide calış sende falanda filanda baaya bozdu beni sırf yapamadım die. derste ingilizce. buna cok icerlendim ve calışmaya başladım. liseye gectim ne kadar calışsamda iyi bir univ olmasada on lisans bitirdim.
şu anda lisansa tamamlamak icin acıktan okuyorum.Guzel bir işim var Ozel bir havayolu şirketinde dokumantasyon sorumlusu gibi bir kariyer edindim. ingilizcem guzel olmasına ragmen ingilizce ek ders alıyorum dahada iyi olması icin. aradan 6-7 yıl kadar gecti hocanın bu sozleri ustunden hala kulaklarımda cınlıyor ve guluyorum ben buyum diyerek. ve o hocamın karşısına gecip ben buyum demek istiyorum. duzgun bir uslup ile tabiki. ama birde yuzune vurmak istiyorm sarf ettiği sozleri senden adam olmaz gibisinden. zoruna gitmesini istemem kalbini kırmakta istemem ama yapmak istiyorum bunu. Bi yandanda duşunuyorum ulan adam belkide benim iyiligm icin bana verdi gazı belkide onun sayesinde geldik buralara falan die duşunuyorum.. sadece paylaşmak istedim eleşritilere acıgımdır... teşekkurler.
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- İlkokul ve Ortaokul
- Hocam bakar mısınız ?