Not: Eğer yazım hatası varsa ozur dilerim. Ceza vermez iseniz cok memnun kalırım cunku hastayım. Yazanlara cevap vermem gerekli. Anlayışınız icin teşekkur ederim
Uyuz Hastalığı İcin İlac Tavsiyesi
Sağlık0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Uyuz Hastalığı İcin İlac Tavsiyesi
-
20-10-2022, 11:59:14Daha onceden konu acmıştım ama pek tutmadı. Arkadaşlar okullar virusten dolayı tatil olduğu ilk gunden beri uyuz hastasıyım. 1 veya 2 hafta hafif kaşıntılar oldu. Okulun kapandığı gun geceleri uyumamaya başladım kaşıntıdan. Doktora gitmeden once Kwellada ve Metrin kullandım ama hicbir işe yaramadı. Sonra herkes Wilkinson Pomad isimli ilacı onerince onu gidip aldım. 3 gun boyunca banyo yapmadan surdum. Evet etkisi oldu artık kaşıntım azalmıştı ve geceleri uyuyabilirdum ama yine kaşıntı devam ediyordu. Doktora gittim. Bana hangi ilacları kullandığımı sordu. Ben de Kwellada, Metrin ve Wilkinson Pomad dedi. Kwellada bitler de, Wilkinson Pomad ise hamilelerde kullanılıyor dedi. Bunun kesin ilacı Metrin dedi. Ben de doktora ilacı kullandım ama hicbir etkisi olmadı dedim. O da yanlış şekilde kullanmışsındır deyip evde ki herkese 1 kutu olacak sekilde ilac yazdı. 1 adet de hap verdi. Eczaneye gittiğim de oradaki bayan bana yine Kwellada verdi. Ben de doktor metrin yazdı dedim. O da depolarda kalmadığını ve aynı etken maddesi var diye verdi Kwellada isimli ilacı verdi. O ilacı bitirdim. Elim de cok deri dokuntuleri oldu. Galiba buna kurdeşen deniliyor. Terleyince cok kaşınıyorum. Beyaz sirke ile banyoyu da deniyeceğim fakat işe yaramaz gibi geliyor icimden. Ben de sizlerden ilac tavsiyesi istiyorum.
Not: Eğer yazım hatası varsa ozur dilerim. Ceza vermez iseniz cok memnun kalırım cunku hastayım. Yazanlara cevap vermem gerekli. Anlayışınız icin teşekkur ederim