6 ay surecek bir yolculuk hedefim 36 kilo
Zayıflama, Diyet ve Beslenme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Zayıflama, Diyet ve Beslenme
- 6 ay surecek bir yolculuk hedefim 36 kilo
-
20-10-2022, 11:46:1010 yildir ugraştigim kilo verme mucadelem.ilk dogumla başlayip devam eden kafayi siyirma noktasina geldiğim surecte diyebiliriz.bir kac kere ciddi kilolar verdim,ama geri aldim.55 56 kiloyla evlendim.ilk doguma 85 girip sonra 62 ye dustum sonta 7 yil icinde tekrar 88 kadar ciktim.ve bir aile duğununde rezil olma korkusu kiyafet derdine 73 e kadar duştum.ve hemen ikinci hamillelik derken yine 90 li kilolardayim ramazanda 86 idim dikkat edyordum ve yine kendimi saldim ve 95 im.kilomu duşunmeden gećirdiğim bi saat bile yok hergun diyete tekrar başlama duşuncesiyle uyanıyorum.ama eski azmim hic yok yapamiyorum.uzerimde nasil bi atalet var bilmiyorum sanki elimi kolumu butun irademi bağladilar.biraz insulun direncide varmiş kilomdan dolayi.ve kilo almaya devam edresem bunun onune gecemem .ve bende uzun suredir duşunuyodum cesaretimi toplayip kendi gunlugumu acmaya karar verdim. Yarin başliyorum bakalim.sadece hamur işi ekmegi ,yagi ve sekeri azaltip.herşeyden az yiyerek bir diyet yapicam.daha oncede boyle kilo vermiştim.elimden geldigince yuruyus .evde kendimce yaptigim hareketlerhedefim her ay 6 kilo vermek aylik hedefime ulşmak icin cabalayacagim her ay.benim diyetimde 2017 nin ilk cumasi başlasin