merhaba kızlarr ben cok zayıf bi insandım kemiklerim sayılıyordu neredeyse boyumda ideal boydaydı o yuzden kendimi beğenmiyordum,hayalimde hep balık etli olmak vardı ve şuan istediğim kilomdayım bunuda sizinle paylaşmak istiyorum.Ben eczacınında onayıyla PRAKTEN diye bi şurup aldım. yan etkisi yorgunluk ve uyku yapıyor yazıyordu ama bana yorgunluk yapmadı. şurup iştah acıcı bi şurup tabi cok umitsizce aldım ama cok cok memnun kaldım. şimdi kızlar sabahleyin kalkıyosunuz kahvaltınızı yapın az yada cok bşeyler yiyin ac karnına icmeyin cunku faydası olmuyor. kahvaltıdan sonra 1 kaşık icin hissediceksiniz zaten ilacın faydalarını surekli bi aclık hali oluyor yediğiniz şeyleri iştahla yiyosunuz yediğinizden zevk alıyorsunuz. ben size bunu gunde 2 kez tavsiye ediyorum 1.cisi kahvaltudan sonra 2.si ise gece yatmadan once(ama muhakak bişeyler yiyin oyle icin) ilacı icin ve yatın ben gece uykumdan kalkıp bile yemek yiyordum babam artık mutfağı kitliyordu korkuyodu bana bişey olucak diye icip yattığıunız zaman sabah buyuk bir iştahla kalkıcaksınız o yemekten zevk alıcaksınız bu arada ben 6 yıldır sigara icyorum sigara iştah keser ama bu ilac sayesinde bana mısın demedi sorularınızı yorumlarınızı bekliyorum hoşcakalın