merhaba arkadaşlar şimdi araştırırken başka bi sitede bi arkadaş 1 ayda 12 kilo aldığını yazmış kesin bi urun tanıtımı yapıcak dedim ama oyle olmadı yazıyı sizlerle paylaşıyorum ben uygulıcam belki uygulamak isteyen olabilir
AYRICA: zeytinyağı oylece icilemeye bilir sute karıştırıp icebilirsiniz ben oyle yapıcam mayonezde tek yenmez sanırım onuda bir gun makarna bir gun patates kızartması ile yicem tabi ekmekle umarım işe yarar 1 ay 12 kilo icin uzun bi sure değil denemekte fayda var bol kilolu gunler
İŞTE O YAZI :

EVET ARKADAŞLAR YANLIŞ DUYMADINIZ 1 AYDA TAM 12 KİLO ALDIM İCİMİZDE ELBETTEKİ KİLO ALMAK İSTEYEN ONLARCA ARKADAŞIMIZ VARDIR BU MUTHİŞ DİYETİ SİZLERLE PAYLAŞAYIM.

ONCELİKLE YAŞIM 23 BOYUM 179 KİLOM İSE 63 İDİ PRAKTEN ŞURUP,BULK VE VB GİBİ İLAC VE GIDALARI KULLANDIM HİC BİRİSİ FAYDA ETMEDİ KİLO ALMANIN YOULU ALDIĞIMIZ KALORİYE BAĞLIDIR BEN BİR AYDA KENDİME OZEL BİR DİYET UYGULAYARAK TAM 12 KİLO ALDIM ONCELİKLE FAZLA STRESE GİRMEYİN HERŞEYİ OLURUNA BIRAKIN

1 AYDA YAKLAŞIK 10 KİLO ALMAK İCİN :

1 ORTA BOY CAyBARDAĞI ZEYTİN YAĞI GUNDE 1 BARDAK YATMADAN ONCE icin. ( 1 yemek kaşığı zeytin yağında 125 kalori vardır 1 bardak zeytin yağı 10 yemek kaşığı eder 125 kaloriden 1250 kalorilik)

YİYEBİLDİĞİNİZ KADAR YEMEK YİYİN

OĞLE ARASI EKMEK ARASI MAYONEZ YİYİN

BOLE DEVAM EDERSENİZ 1 AY İCİNDE 10 KİLO ALIRSINIZ BU ARADA HAREKETLİ OLMAYA OZEN GOSTERİN SPOR YAPMIOSANIZ EĞER GUNDE 10 MEKİK 20 ŞINAV HAREKETİ İŞİNİZİ GORECEKTİR.ZEYTİN YAĞI İCERSENİZ KALICI KİLO YAPAR. ŞİMDİDEN KOLAY GELSİN