9 kilo aldım..
Zayıflama, Diyet ve Beslenme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Zayıflama, Diyet ve Beslenme
- 9 kilo aldım..
-
20-10-2022, 11:45:09biliyorum insanların gorunce ne kadar zayıfsın demesi, hic bir kıyafetin yakışmaması cok kotu. Bunları ben 6 ay once surekli yaşıyordum. Onceleri hep derdim ya yiyorum yiyorum kilo alamıyorum diye. Ama yok ben hic yemiyormuşum. İlk atandığımda kahvaltıda yarım poğacayı bile yiyememiştim şaşırmışlardı. Bi kere kilo almak icin oğun sayınızı arttırmanız şart. Ve zorlamanız siz ne kadar zorlarsanız mideniz o kadar genişlicektir. Ben supraktin şurubun cok faydasını gordum. Gercekten insanın cok fena iştahını arttırıyor. Bunun yanında ağırlıkta calıştım ve hemen sonrasında proteinli gıdalar yedim. Ama oyle aman aman bir ağırlık calışmadım. hic bir zaman pes etmedim. en onemlisi sorunun nerede olduğunu bi dahiliyeye gidip oğrenmelisiniz. Ben bağırsak parazitlerinden şuphelendiğim icin a ile başlayan bir hap var ondan kullandım. Asıl hızlı kilo almam onun sayesinde oldu. Evet doktora gitmeliydim. Ama kullanmamın bana bi zararı olmaz diye duşundum. Neyse kısacası uzulmeyin , stres yapmayın ve sabredin.