Mumkun oldukca her gun buradaki yazıları okumaya ve bende yorum yazmaya calışıyorum ilk siteye uye olduğumda zayıflığımdan utanıyordum resmen ama şimdi vucudumu inanılmaz seviyorum oncelikle 182 boyundayım ilk baslarda 50 kiloydum binlerce diyetisyene gittim doktora gittim hicbir şekilde 1 kilo bile alamadım en sonunda kendi diyet programımı cıkarmaya karar verdim. Her gun mumkun oldukca duzenli bir şekilde 3 oğun yemeğimi yedim aralarda da abur cubur bir şeyler atıştırdım ama asıl kilo almamı sağlayan akşam yatmadan once yediğim cici bebe-sut sonrasında da ictiğim 1 yemek kaşığı pekmez oldu pekmezi sabah kalkar kalmaz da iciyordum yine aynı şekilde. Bu şekilde 1 haftada 5 kilo aldım sonra bıraktım. Bıraktığım sure zarfında hicbir şekilde kilo vermedim ama spora başladım cunku her ne kadar zayıfta olsak vucudumuzun şekil alması icin spor şart. Spor sayesinde daha cok yemek yemeye başladım ve bu sayede 2 kilo daha almışım şuanda 56.5 kiloyum hem o hastalıklı zayıflığım gitti hemde vucudum cok daha fit oldu. Cok zayıfsın diyen insanlar hala var ama 10 kişiden maksimum 4u boyle soyluyor. İnsanların ne dediklerini artık umursamıyorum cunku emin olun herkes bizim gibi zayıf olmak istiyor o yuzden oncelikle vucudunuzla barışık olun ondan sonrası cok daha kolay