Selam arkadaşlar. Yaşım 16 coğunuz kahkaha atacak ama problemim ciddi
Geceleri uyurken devamlı uyku teroru geciriyorum psikoloğa da gidiyorum bu konu hakkında geceleri birdenbire olağanustu varlıklar gorup cığlık atıyorum.
Her neyse yarın yazlıktaki boş eve gideceğim ve tek kalacağım orada geceleri cok ıssız oluyor, buyuk ihtimalle gene uyku teroru, karabasan vb. goreceğim. Bu şeyi nasıl atabilirim yenebilirim? 1 hafta boyunca evde tek kalacağım. Ozellikle geceleri balık tutuyorum ondan dolayı gece 1-2 gibi eve gideceğim ,2-3 gibi de uyuyacağım ama kopekler cok havladığı icin geceleri uyuyamıyorum. Ayrıca ne yapacağım bilmiyorum. Tek korkum gece kriz gecirip kendime zarar vermem vb. Ne yapacağım, bu konuyu nasıl cozeceğim? Psikolog bu konu hakkında uyku duzeni tavsiyesi verdi ama bilmiyorum. Annemler din konusuna hemen sokuyor, cin falan, işte cok kufur ediyorsun, ondan geliyorlar, seni kacıracaklar, goturcekler vb. milyonlarca batıl şey soyleyip duruyorlar Ne yapmam gerek, arkadaşlar? Ev cok eski olduğundan geceleri catırdayıp duruyor. Cok korkuyorum acıkcası. Ne yapmam gerek sizce?