Herşey Kilo Almak İcin...
Zayıflama, Diyet ve Beslenme0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Zayıflama, Diyet ve Beslenme
- Herşey Kilo Almak İcin...
-
20-10-2022, 11:44:24iyi gunler . oncelikle soyliyeyim ben acayip zayıf biriyim . tayt pantolon eşofman ne giyersem giyiyim icime 6-7 kat şey giyiyorum ve oyle yapmama rağmen herkes bacakların cok ince cok zayıfsın diyor.. İntihar etme durumuna kadar geliyor insan. her neyse ben araştırdım ilk olarak şu ender saracın diyeti varmış 1 haftada 5 kilo icin. annem destek oldu ona başlıycam tabi yarısını yaparak cunku iştah yok bende fazla. ....... falan denedim boş yani. Gunde ne yiyorsanız en az 4-5 kaşık daha fazla yemeye calışın ki bu gittikce midemizi buyutecektir. bide pekmez falan sevmiyorum demeyin yani burnunuzu tıkaya tıkaya gunde 5 kaşık icin . ve yatmadan oncede tahin pekmez karıştırıp icin . Gun icinde cok boza e kuru uzum yemeğe dikkat edelim boza acayip kilo yapıyormuş... 5-6 bardak icmemiz ooo ne guzel
Ahmet marankinnde bi kuru var onuda deneyelim bide cici bebe yemedede fayda var ... iştahımız yok ama bi gun icinde bunları yapabiliriz . bide kalori cetvelinde gunluk kalorisi fazla olan yiyecekler secelim . İnanıyorum ki bunları yapınca haftada 4-5 kilo alabiliriz .. Ben başlıyorum bugun . İnşallah kilo alırız . Dua edelim birbirimize .