neden bilmiyorum ama cok zayıfım duzenli yemek yiyemiyorum. hele ekmek neredeyse hic yemiyorum. 2 bucuk ay once evlendim, vajinusmusla uğraşıyorum, 8 ay once işsiz kaldım eşimden ve arkadaşlarımdan başka kimseye soyleyemedim /duğun arifesindeydik milletin sorularına maruz kalmamak icin bi de işsiz kalanlar bi anda bilir bi utanma durumu oluştu bende işsizlikten dolayı sanki benim sucummuş gibi/ ve bu işsizlik inanılmaz sarstı beni, muhabirlik yapıyodum meslekle ilgili bi şey gorsem duysam gozlerim doluyo boğazıma bi yumru oturuyo bi suru şey işte.. ne iş yapıyorsun sorusu soracak diye kimseye de gitmek gelmek goruşmek istemiyorum. koşe yazarlığı yapıyordum bi sitede oraya da yazmıyorum blog yazmayı da bıraktım . sadece universite sınavına odaklandım başka bi meslek icin. tabi eşim memur kv nin benim icin belli başlı bi işimi var bilmem ne şeklindeki konuşmaları da yıprattı beni. işsiz kaldığımı duysa kim bilir neler der.

kv, iş, vajınusmus derken psikolojik olarak coktum. ondan oncede cok kilolu değildim 52 kiloydum ama şu an 47 de duştum. 1.61 boyundayım. hic bi elbise durmuyor herkes aman senin hic canın kalmamış yuzun cokmuş her goren gorduğu anda gene mi kilo verdin bilmem ne... artık kimse kilomu konuşmasın nolur bende kilo alayım yaa !!!!!!

napıcam nasıl kilo alınır?