uzun zamandır sadece okumakla yetiniyodum ama bugun biraz dertleşmek geldi icimden.beni tanımayan belki de hayatım boyunca bi kez bile karşılaşmayacağım insanlara icimi acmak..guzel yanı da bu zaten.cevremdeki insanlara gucsuz ,oz guvensiz gorunmekten nefret ediyorum,anneme bile..
seneler once yazdığım mesajları okudum şimdi.en kısa zamanda kilo almak istediğimi yazmışım seneler gecti hala dert aynı.denemediğim şey de kalmadı bu konuda.herkesin eksik olduğu keşke dediği bir şeyler vardır hayatta.benim keşkelerim hep guzel bi fiziğe sahip olmak oldu.cocukluğumdan beri oz guvenimi kıran, beni utandıran şey hep aynı.Allaha şukurler olsun sağlığım yerinde cok guzel bi ailem var okuyorum mezun olduğumda da guzel bi mesleğim olacak elimde ama insan ozeniyo iste..cocukluğum oyle gecti şimdi de gencliğim ,en guzel yıllarım boyle geciyo.herkesin kıskandığı bişeyler vardır illaki.bunlara sahip olanları gorduklerinde keşke bende boyle olsam dedirten şeyler.kimine gore sağlık ,kimine para,kimine huzur ,mutluluk..okuyanlar şimdi yazacaklar ki tek derdin bu olsun .anlayamaz işte kimse yaşamayan bilmez.her gorenin ilk soylediği şey bu hal ne oleceksin zayıflıktan.kolay geliyo tabi bunları soylemek.bunları soylediklerinde ne hale geldiğimi her gece başımı yastığa koydugumda sessiz sessiz ağlamalarımı bilseler onlar da soylemezler.kızmıyorum kimseye diyorum ya yaşamayan bilmiyo verdiği mutsuzluğu.yaşıtlarım evlilik planları yaparken ben hayalini dahi kurmamaya calışıyorum.cunku ben mutlu değilken kendime guvenmiyoken nasıl duşunebilirim ki bunları.napalım şimdi niye anlatıyosun bunları diyeceksiniz belki ama dedim ya sadece icimi dokmek istedim cevrenizde varsa benim gibi insanlar sizde bilmeden onları kırmayın istedim.oyle bi yazmak geldi yani icimden..herkese iyi geceler herşey gonlunuzce olsun..