Herkese merhabalar bende kendimi bildim bileli zayıf olan kızlardanım . İlk adetimi Lise 2 de gorduğum icin bu zamana kadar hep boyum uzadı ben dal gibi kaldım tabii boyum 1.70 ideal diye duşunuyorum ama arkadaşlarımın arasında en uzun benim .Bu senenin başına doğru hep 45 kiloydum sonra gece yemelerine cok alıştım hunharca yiyip yatıyordum

sonra staja başladım staj sayesinde sabah kahvaltısı oğlen yemeğimi de duzene oturtturduğumdan sanırım 5 kilo aldım şuan hala 50 kiloyum .Ama boyuma oranla az kaldığını duşunuyorum.Bu surede yuzum toparladı ve kalcam genişledi aldığım 5 kilo oralara gitti diye duşunuyorum .Benim en uzulduğum kısım bacaklarımın ince olması uzun olduğu icin oldukca zayıf gorunuyorlar bacağımın alt tarafları zayıf etsiz olduğu icinde bacaklarım biraz aralık duruyor sizce 5 kilo daha almalı mıyım bacaklarımı nasıl kalınlaştırırım ve goğuslerim cok kucuk bundan sonra buyume olur mu lutfen yazarsanız cok sevinirim

Vucudumda beğenmediğim 2 kısım goğuslerim ve bacaklarım maalesef .... Bu arada yaşım 17 .
Eklemeyi unutmuşum bunların yanısıra bikini giyince ortaya cıkan kaburgalarda var tabiii

(