Kızlar merhabalar.
Lutfen buda sorunlu dertmi demeyin ne olur. Evet dert hemde bana gore buyuk.lutfen fazlalığı sana vereyim keşke bende boyle olsam diyecek olanlarda rica ederim yazmasın.ben sadece bir kac şey oğrenmek istiyorum.
55 kilodayım 1.63 boyunda. Bakılınca en fazla 50 duruyorum.zayifim cılız duruuorum.hep boyle yuvarlak hatlı kadınları cok beğendim.giydigim şeyler yakışmıyor.gecen seneye kadarda guzeldin bu sene yanaklarımda coktu. Hani en azından beş kilo alsam kafi. Diyetisyene gittim ama bir kac şeye alarjim cıktı. Mesela sut falan iyi gelmiyor. Cici bebek sut olayını bıraktım.diyetisyene gittim liste verdi iki defa yaptım ama butce olarak cok zorladı. Bir kuruyemiş alıyorum istediği en az 100 TL gidiyor. Muz yiyorum ama bugun nette muzun zayıflattığı o gordum. Sizden ricam mesela hani ben şoyle kilo aldım şunu yaptım diyen varmı. Evet herşeyin başı sağlık. Ama psikolojide şart insan istiyorum etek elbise hoş dursun. Spora başladım ama bircok şey yasak. Desteklenen lazım. Herşeye alerji sacma sapan bı vucut yine oyle demiyimde sağlıklı olmak tabiki en onemlisi. Mesela avakodo yesem hergun bir adet. Başka neler tavsiye edersiniz.

Dip not: kilo diyet bolumune acacaktır ama cok gorulmuyor ve az yorum yapılıyor. Mune rica etsem konum biraz kalsa .