Merhaba arkadaşlar daha oncede spraktik şurubuyla ilgili bir konu acmıştım. yazın 3 ayda 10 kiloya yakın almıştım. uyku yapıyordu biraz ama yaz olduğu icin okul filan yoktu bol bol dinlenip yiyor iciyordum. sonra ablamı kaybettik. tam 1 sene gecti ustunden. uzuntu stres iştahsızlık piskolojik bunalımlar herşey ust uste gelince 10 kilodan eser kalmadı tabi.. eski zayıflığımdan daha da zayıflamaya başlayınca bişeyler yapmalıyım diye duşundum. burayı hep takip ediyorum. sizlerin tecrubeleri bana yol gosteriyor. fakat ne denediysem olmuyor. tekrar spraktin de icemiyorum calıştığım icin. annem supradin almış vitamin ilacı. yan etkilerinde iştah actığı filan yazmıyor ama 3 haftadır duzenli olarak hergun kullanıyorum iştahım inanılmaz derecede acıldı. kilo aldım mı bilmiyorum ama sırtıma yapışan karnım hafiften buyume başladı gobek oluştu resmen

.
bende merak edyorum. acaba supradin le kilo alınır mı yoksa bana mı oyle geliyor. deneyenler yazarsa cok mutlu olurum. bu arada şuan 1.68 boyunda 45-46 kiloyum. aşırı zap zayıf değilim ama popom azcık buyusun yanaklarım tombiş olsun istiyorum

herkese kilo alma calışmalarında başarılar dilerimmm...

haa bide internetten biraz araştırdığımda vitamin deposu olduğu icin insanın eksik kalan minarallerini filan duzenliyormuş o sebeplede duzenli yemek yeme ihtiyacı doğuyormuş mu ne oyle birşeyler işte. yiyip yiyip kilo alamayanlar değilde benim gibi bir lokma ekmekle doyanlar icin faydalı olabilir..