Arkadaşlar uzun suredir girmiyordum siteye doğumdan sonra cok kilo verdim ve cok spor yaptım sonra bıraktım gece yemeklerine başladım 2 kilo aldım fazla almadım şukur... 2 gundur hedefledigim 47 kiloya duşmek icin kendimce bir şey yapıyorum artik bedenim zor kilo verdiği halde inanılmaz 54.5 iken bu sabah 51.1 i gordum gitmeyen kilolar 2 gunde gitmiş cok mutluyum bu sizinle paylaşmak istedim isteyen yapar sonucları yazar ..tamamen kendi uydurmamdir sağlık yonunu bilemem ama kendi fikrim gayet sağlıklı yemeklerim...neyse konuya gecelim

Bu beslenmeye gecmeden once 5 litre sut alacaksınız ve 1 gun dışarda bekletin sutu ertesi sabah icine limon sıkın biraz 1 kase yoğurt atin ve kaynatın kaynayınca cok 2 tatli kaşığı kadar tuz atın 6 dakika daha kaynatın ve sutu suzgecle suzun peynirini ayırın ... Peynir altı suyunuda buzdolabına koyun.....

Beslenmemin 1. Gunu

1) sabah kalkıp 2 bardak su buyukluğunde bardagim var icine 6 damla limon sıkıp iciyorum

2) leslie ile 3 mil yapıyoruz

3)1 adet elma yiyoruz ister spordan once ister sonra boylece kahvaltı saatini biraz daha gec saate atıyorum

4)10.30 gibi kahvaltımı yaptım 1 adet haşlanmış yumurta yaninda kayısı cayı doğadan

5)ara oğun kendimizi asla ac bırakmıyoruz .. Ciğ bademden yaklaşık 3 avuc yedim

6)2 bardak dolusu su ictim

7)oğle yemeğimi saat 14.00 civarında yapıyorum oğle yemegimde 2 adet tavuk goğsunu bir suru mantar biber havuc u uzunlamasına şerit şerit kesip hakiki zeytinyağında kızarttım uzerine bol karabiber ve nareksisi doktum yanindada 1 kase yaptığım peynirden yedim bu yaptığım yemeğin yarısını yedim oğlen tavuk 2 tabak dolusu cıktı

8) ara oğun 1 avuc badem 3 avuc soyali leblebi yedim 1 adet portakal

9)acikinca tavugumun ikinci tabağını yedim bu arada suyumuda iciyorum kuruyemiş yerken

10) aksam 7 gibi karnım kazındi sus şişko turşuluk biberler varya kucuk kaseye doldurdum onları 1 litre suyla issiraka yedim ve karnimi tok hissettim ama bunu yedikten sonra bi kalp hızlanması oldu ve 15 dakika kendime gelemedim midesinden rahatsız olanlar uygulamasın ve isterseniz dr başvurun o sorumluluğu alamam..neyse bunu yedikten sonra hic aclık hissetmedim

2. Gunu nasıl beslendigimi sonra yazicam bebegime bakmam gerek hadi bay bay kızlar