Diyetisyenden oğrendiğim birşey varsa zayıflayacaksan daha doğrusu yağ yakacaksan mutlaka proteini fazla alıp spor yapacaksın.Bazı arkadaşlar yediklerini yazıyolar da sadece sebze bu bnce sadece kas eritir gecen sene bizzat denedim cunku ilk hafta protein almayınca kaslarım erimişti. gelelim menuye ben cok iştahlıyım hele akşamları can sıkıntısından aklım mutfakta abur cubur pasta borek herşeyi severim hic zayıf olmadım ama boy da kısa olunda midem bnden onde gidiyor. Bi ara tabletlere lipolara falan baktım sonra dedim ki ya istersem ben kilo verebiliyorum ne gerek var ilac almaya. Oğunlerimde protein mutlaka almaya calışıyorum.yeşil cay iciyorum mumkunse bir spor eksik o da dun eliptik bisiklet ısmarladım haftaya gelecek inş. benim gibi biraz itelemeye ihtiyacı olanlar buyursun:
sabah ac karnına 1 b su bazen icine bi damla sirke de katıyorum.8-8.30 gibi 1 yumurta haşlanmış yada az yağda.4-5 zeytin,1 kk peynir goz kararı yani. 1dilim kepek/buğday ekmeği bir cay k.tereyağ 1 tatlı k. recel/yada bal (aslında diyetisyenler bal recel tereyağ onermiyor ama onlarsız kahvaltı olmaz) birde sebze
11.00 gibi bi orta kahve 14.00-15.00 gibi 1 ayran 1 meyve(bazen iki galeta da ekliyorum)
18.00 gibi 1 kase corba 8 k.sebze 4 kofte yada okadar protein(yumurta,kaşar,beyazp.tavuk,balık ,nohut vs.),salata,1 dilim ekmek yada 2-3 kaşık pilav.Aslında diyetisyen akşam piilavı yasaklamıştı ustelik corba varsa ekmek de yok ben oyle yapmayacağım zaten corbayı da pilavı da bi akşam yiyecem dimi.
ben bu listenin faydası olacağını duşunuyorum cunku 3-4 gunde yarım kilo gitti gibi yalnız tartımın da pili bitti emin değilim.bu arada bi oğleden sonra bir de akşam yeşil cay yani iki bardak gunde.İsyeten olursa tablo ekler takip yapabiliriz bn yol arkadaşları arıyorum sadece boy 1.50 kilo 67(bu sabah 66.5 cıktı ama emin değilim)