Merhaba arkadaşlar..
1,65 boyunda 50 kiloyum. Oncesinde 45 kilodan yukarı cıkamazken 1 ayı geckindir uyguladığım yontem sayesinde 50 kilo oldum. Devam da edicem 55 kilo ideal diye duşunuyorum. Bu arada hamileliğimde 16 kilo aldım ve Doğumdan sonra 3 ay icinde tekrar 45 e kadar duşmuştum. Yani yemeklerimi yerim ayırt etmem coğu yemeği ama ekmek az tuketenlerdenim sanırım kilo almamamda bu etken. Neyse kızlar cok uzattım farkındayım biraz acıklamak istedim oncesini. Benim uyguladığım yontem uzum pekmezi arkadaşlar.
Mumkunse hazır değil ev yapımı olsun. Satın alabileceğiniz yerler var. Bunun sebebi de hazır pekmezler cok yoğun icinde ne var belli değil ve ben yarardan cok zarar verdiğini duşunuyorum ayrıca yemeside yoğun olmasından dolayı biraz mide bulandırıcı. Her sabah kahvaltıdan sonra yarım cay bardağı pekmezi direk ictim. Aynı şekilde akşam yatmadan oncede yarım cay bardağı pekmez ictim. Ara oğunde canım ne zaman isterse bebe buskivisi ve ılık sut bunları karıştırıp mama yapmadan yedim. Mama cok tatlı olduğu icin o şekilde yiyemiyorum. Boylede aynı yola cıkıyor zaten. Eveeet bu şekilde 1 ay 1 hafta devam ettim 5 kilo aldım ve bi 5 kilo daha almak icin devam edicem. Sizinle paylaşmak istedim. Gelsin kilocuklar
1 ayda 4 kiloya kim hayır der (!)
Zayıflama, Diyet ve Beslenme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Zayıflama, Diyet ve Beslenme
- 1 ayda 4 kiloya kim hayır der (!)