bana gore cok buyuk derdim var..muhtemelen boğazını tut yeme bu da dert mi diyeceksiniz.ama beni sanırım en cok benim gibi yaşayanlar anlar

uzun zamandır diyet yapıyorum 3 yıl olacak..nerdeyse 98 kg dan 70 li rakamlara kadar indim..sonrasında 78 79 geri cıktım..surekli bir diyet psikolojisi vardı hep..ama bu kadar sıkıntı yapmıyordum nerdeyse her hafta 1 kg veriyordum..
son 5 aydır o kadar kotu hissediyorum ki kendimi..surekli bişeyler yemek istiyorum surekli..spor yapıyorum ara ara 8 lere cıkmadım bu sayede ama yine 78 kiloyum..kafayı yicem zihnimde surekli diyet,yemek yemek..hep bu kısır dongu..nereye gitsem yemek yemeyi duşunuyorum acaba ne yesem diye..
her gece şiş karınla yatağa giriyorum karnıma ağrılar giriyor yine de yemeye devam ediyorum uyuyana kadar..insan canı acıyana kadar yemek yer mi?ben yapıyorum..
her hafta farklı diyete baslayayım diyorum..işvec,dukan ne bulduysam..sonra diyetisyene mi gitsem diyorum bi ton para bayılıyorum..hatta su unlu olan 40 kg nasıl giderin diyetisyenine gittim en son tonla para verdim yine cop..
sabah başladığım diyeti iki buyuk gofretle su an bitirdim..oturup ağladım..dun akşam da nasılsa yarın diyetteyim diyip iki hamburger yedim..işin kotusu ac olmadığım zamanlar bile yemek yeme isteğim.her gun yarın diyet yapıcam diyip daha cok yiyorum..ertesi gun yine aynı basiretsizlik..
mutlu giden bir ilişkim var yemek yedikce mutsuz oluyorum ve sacma sapan şeyler icin erkek arkadaşımla tartısıyorum..bu yaz sonu nişanlanma ihtimalim var duşununce daha da stres oluyorum.hayatım boyunca zayıf olmadım..istersem olacağını da biliyorum.ama nedense elimi kolumu kaldıramıyorum o kadar kotu hissediyorum ki kendimi..hayatımın odak noktası oldu bu..inanılmaz mutsuzum..
diyetisyenlere doktuğum paraların haddi hesabı yok..şimdi terapiye gidiyorum yeme bozukluğu icin kadının verdiği listelerede pek uyamadım..nasıl yapacağım bilmiyorum..boğulacak gibi hissediyorum.