Kucukluğumden beri kilo problemi yaşayan bir cocuktum okulda surekli bacaklarımla ve aşırı zayıf olduğumla dalga gecerlerdi hatta

Bu sorunu kafamda o kadar buyuturdum ki surekli kat kat kıyafetler giyerdim kilolu gorunmek icin

)) Kendimi surekli yemek yemeye adamıştım ama cok yavaş kilo alıyordum. Cunku bunu hayatımın amacı haline getirmiştim gece gunduz bunu duşunuyordum. Bir yaştan sonra internetten kilo aldırma hapı diye sattıkları tum zararlı haplardan iceceklerden almaya başladım fakat hicbir etkisini gormedim. Ve artık bu işin peşini bırakmaya karar verdiğim andan sonra HIZLA KİLO ALMAYA BAŞLADIM. Farketmeden kendimi ve psikolojimi o kadar etkilemişim ki bunu takıntıya donuşturduğum icin bu stres ve uzuntu kilo almamı engelliyormuş meğer yediklerimide duşuncelerimle yakıyormuşum. Kendinizi farklı bir şeye adapte edin ve bunda başarılı olun mesela calıştığınız meslekte ya da okulunuzda bana inanın başarının verdiği tatmin duygusu vucuda cok guzel hormonlar salgılıyor ve yediğiniz herşey yaramaya başlıyor. Rahat bir psikolojisi mutluluk ve huzur yediğiniz yemekten bile zevk almanızı sağlıyor ve beyinde bunu cidden guzel algılıyor. Kilo alma hırsıyla yediğiniz yemekler uyguladığınız diyetler icinde hırs ve takıntı barındırdığı surece sizi 1 milim bile oteye taşımıyor bana inanın

(