merhaba bnm adım şeyma lise 1 de irritabl barsak sendromu yuzunden liseyi bıraktım ve 3 sene boyunca odamdan dışarı cıkmadım hep aburcubur yedim hep rahat giyisiler giydim ve sonuc olarak stresten uzakktım ama +30 kiloyla kendime geliş yaşadım herkez cok şişmanladın sen falan diyodu ama bn takmıyodum kafaya bir gun bi tartılıyım dedim ve 87 yi gorunce şok yaşadım ya bn 58 59 kiloydum yani nasıl bi şok yaşadıysam direk diyet arama ya başladım internetten sonra dukanı buldum kitabının pdf ini indirdim ve okudum boylece dukan maceram başladı sonuc olarak 3 ay sonunda 69 70 i gordum dukan cok iyi ama ben hayat boyu uyamadım ve bıraktım ve manyak gibi aburcubur yemeye yeniden başaldım boylece şuan 18 yaşındayım ve 89 ,8 kiloyum şu zamana kadar bir suru şok diyet detoks denedim ve verip verip geri aldım .. aa bu arada ben ibs nasıl yendim aslıunda daha tam yenmedim ama şimdi eskiye gore cok iyiyim bende depresyonda olduğu icin iyleşmem uzun suruyor nasıl iyleştim bi psikiyatr a gitmek istedim ama cok pahalıydı bide iyleşceğim garanti değildi o zamanlar iyleşcekmişim gibi gelmiyordu enazından hastane adını burda soyleyebilirmiyiz bilmiyorum ama ben soyliyim belki bazılarına yardqımı olur istanbul bağcılar guneşlideki aksa hastanesindeki noro-psikiyatra gittim cok pahalı değildi 45 tl ydi bnm gibi ibs hastassı var ve iyleşemiyorsa direk psikiyatre gidin arkadaşlar tedaavi 3 ay suruyo 3 ay sonra ilaclar et ki ediyo bende 1 ,5 ay da etki etti hala kullanıyorum ama yakında bırakırım doktorla konuşup yani yeterince iyleştim artık işe bile gidiyorum yani acıktanda liseyi okuyorum mali muşavir yada maliye bakanlığında denetmen olmak istiyorum ilerde amacım bu şimdilik ama ilk olarak zayıflayıp oz guven ve guzel olduğum hissini almam lazım o yuzden şu an bnm icin zayıflamak en onemli şey...
ve boylece kk daki gunluk seruvenim başlıyor...
bugun sabah kalktım sabah kahvaltıda herbalife ictim ardından oğle yemeğinde 1 kase kısır yedim salatalık 4 5 tane yedim baya su ictim 1 litre falan ekmek falan cnm cekmiyo ama arada nutella ceekiyo cnm cips şu anda cekmiyo şimdilik iyi gidiyor bakalım akşam da dayanabilckmiyim annemin patates kızartma - makarnalarına inşallah cnm cekmez neyse burası bnm diyet gunluğum fırsat buldukca kacamak yapmazsam ve motivasyonum yuksek olursa yarın yada bu akşam da bi şeyler yazabilirim...
Gunluk...
Zayıflama, Diyet ve Beslenme0 Mesaj
●1 Görüntüleme