Seeeelllaaammm kızceler nasılsınız.
Oncelikle ben 21 yaşındayım ve hayatım boyunca hep kiloluydum ne kadar diyet uygulamam da sonucunda hep daha fazla kilo aldım şuan 85 kiloyum ve boyum 160 gecen sene 78 kiloydum diyetisyene gittim spor yaptım 2 ayda 68 kiloya duştum daha sonra universite okuduğum şehire gittim ve verdiğim kiloları fazlasıyla geri aldım şuan calışıyorum ve bir fizyoterapi oğrencisi olarak kilolu olmam benim cok canımı sıkıyor ne zaman diyet yapmaya başlasam enn fazla 3.4 gun suruyor ve sonrasında kendimi yemeğe vermiş olarak buluyorum bu durumdan gercekten cok sıkıldım arkadaşlarım ailem bile artık sen mi zayıflıcaksın haha diyip dalga geciyorlar boyle oldukca zayıflamaya karşı inancım hic kalmıyor ama bunu biliyorum ki gercekten artık bu bedende yaşamak istemiyorum daha cok gencim ve yaşıtlarım guzel guzel giyinirken ben ustume yakışacak kıyafet bulamıyorum giydiğim kıyafetler sayılı ve bu durum beni aşırı şekilde uzuyor butun modumu duşuruyor.. Sonucunda demek istediğim benimle aynı durumda olan kızcelerimle birbirimize destek olup beraber zayıflıcak birilerini arıyorum cunku tek başıma bu sureci yapamayabilirim canısılarım...