Merhaba
Kilom evlenip hamile kalana kadar hep sabitti , cunku yeme şeklim ve porsiyonlarım hep aynıydı ve hep aynı oranda hareketliydim , kendimi bildim bileli sporu seven ve spor yapan biriydim , yalnız şu var spor beni zayıflatmıyor .. Buayrı bir mesele ..
Evlenmemle spor hayatım tamamen bitti ,
Evin işi icin koşturmalarım ve cocuğumun peşinde koşturmalarım dışında hareket alanım da bitti
Gecenlerde cocuğumuz o an yanımızda yoktu , iki dakikalığına bir yere gittik yuruyerek ve ben ciddi anlamda zorlandım .. Her zaman cocuğumla yuruduğum icin hic fark etmemişim ..
Eşim normal yuruyor ve ben ona yetişemiyordum .. Ve kendime o an cok kızdım .. Cunku ben trekkingler yapan , izcilik yapan , avrasya maratonu halk koşusuna katılan , fitness , aerobik yapan , yuzen biri idim .. Hatta yururken de hızlı yururdum , yanımda kim olursa olsun yetişemezdi , normal yuruyuşum hızlı idi , şimdi ise yuruyemez hale gelmişim de farkında bile değilim ..
Şuandan itibaren bir karar aldım
21 gun hamurişi yemeyeceğim , bir nevi hamurişi orucu tutacağım inşaAllah yapabilirim ..
Başlangıc : 19 Ekim 2016 Carşamba
Bitiş : 9 Kasım 2016 Carşamba
Kendimi motive etmek icin , devamını getirebilmek icin , hangi evrelerden gectiğimi gormek icin buraya yazmaya karar verdim ..
İlk hedef : Hamurişi orucu
2. Hedef : Porsiyonumu azaltmak
3. Hedef : Yeniden yuzmeye başlamak
4. Hedef : Pzrtrsi - Carşamba - Cuma akşamları oğlumu yarım saatliğine babasına bırakıp akşamları yurumek ( bu en zor kısmı , babasının yapacağına pek ihtimal vermiyorum , ama umut işte ..
Bu hedeflere bakalım ulaşabilecek miyim
Bir de evde oğlumla her gun dans edebiliriz diye duşundum şimdi .. Ya da her gun ip atlar gibi zıplayabilirim ..
Ama işte tum bunları bir duzene koymalıyım , biraz zaman alır ama olsun gec olsun guc olmasın
Zayıflama Oykumu Başlatıyorum
Zayıflama, Diyet ve Beslenme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Zayıflama, Diyet ve Beslenme
- Zayıflama Oykumu Başlatıyorum