Bundan bir bucuk sene once biraz fazla kilo aldığımı duşunerek diyetisyene gitmiştim.Diyetisyene gitmeden uc hafta evvel yetmişli kiloların başlarındaydım.Herkes bana "Kilo almışsın" derken ben ısrarla "Hayır kilo almadım,aksine verdim" diyordum.Cunku spor yapıyordum ve spor yaptığım icin de vucudum sıklaşmıştı.Bu yuzden kilo verdiğimi duşunuyordum.Sonra daha disiplinli olmak icin diyetsiyene gitmeye karar verdim.Diyetisyene gidip de baskulde 79 rakamını gorunce şok oldum.

İnanamadım... ben nasıl aldım bu kilolaları bir anda? Meğerse herkes kilo aldın derken ne kadar da haklıymış
Cok zayıf olduğum donemler olsa da genellikle hep kilo problemim vardı.Ama hic bir zaman bu kadar kilolu olmamıştım.Yani o gun, hayatımın şokunu yaşadığım gun,diyetisyen ne derse yapmaya hazırdım.Diyetisyenimin bana verdiği listenin klasik diyet listelerinden hic bir farkı yoktu.Ama ben bir sonraki randevuya kadar her şeyi harfi harfine uyguladım.Yine diyetisyenimin tavsiyesiyle haftada dort gun Leslie yaptım.Yirmi iki gun sonra kontrole gittiğimde 75 kiloyu baskulde gorunce nasıl sevindiğimi tahmin edersiniz

Daha sonra diyetisyen listemde hafif değişiklikler yaptı ama ne listeye doğru duzgun sadık kaldım ne de bir daha kontrole gittim.Bir aylık diyetisyen seruvenimden sonra tamamen kendi cabalarımla bir şeyler yapmaya calıştım.Sporu hic bırakmadım ama yediklerime pek de dikkat etmedim.Guc bela 72.5 kiloya inmeyi başardım.Ama o kiloda aylarca cakılıp kaldım.
Gecen sene ocak ayında kendime bir hırka bakmak icin bir mağazaya girmiştim.Hırkanın birini denedim.Aman Allah'ım! Bir hırka bu kadar mı kotu durur insanın uzerinde...balık etli bir yapım olduğu icin kollarım kapkalındı.Omuzlarım yapısı da duşuk olduğu icin gercekten cok kotu bir goruntum vardı.Aynadaki goruntumden nefret ettim.O gun tekrar gayret edip zayıflamaya karar verdim.Uğraştım didindim Ramazana kadar 69 kiloya kadar inmeyi başardım.Ramazanda da iftara yakın spor yapıp orucun da yardımıyla 66.5 kiloya indim.Sonra burada Karatay topiğine katılıp aynı zamanda Jillian yapıp 62.5 kilo oldum.Sporun da etkisiyle fiziğim bayağı guzelleşti,kollarım incelip,omuzlarım dikleşti

Ama sorun şu ki,bir zamanlar 72 kiloda cakılı kalmam gibi bu sefer de tam sekiz aydır 62 kiloda cakılıp kaldım.Bazen 63-64 olsam da genellikle 62 kusurlarda bugune kadar geldim.Şu an yediğime ictiğime cok dikkat etmeme ve duzenli plates yapıp herkesten daha da zayıfladığımı duymama rağmen baskulde hala 62 kusurlardayım. Benim bu donguyu kırmam lazım.Bu yuzden buraya bu topiği acmaya karar verdim.
Hayalim 53 kilo olmak.Kesinlikle kendime hedef, kural koymuyorum.Bir yasak listem yok.Ramazana kadar ne verebilirsem o..

Sadece iki niyetim var, birincisi cabalamak, ikincisi normal sporumun dışında bol bol hareket etmek.

İnşallah yarından itibaren her gun buraya menumu yazacağım.Her pazartesi kilo bilgilerimi guncellemeyi duşunuyorum.Bana katılmak isteyen arkadaşlarım olursa memnuniyetle arkadaşlık ederim.Gazamız mubarek olsun

)
Guncel kilom: 62.1 kg.
Boy: 162
Hedef: Allah ne verdiyse

))