Şimdi diyeceksiniz neden bunu sizinle paylaşıyorum ama icimde kaldı soyleyeyim dedim. 3 4 yıldır sağlık sorunları yaşayan biriyim, zamanında yuvink sarkomu koyuldu askin tumoru, Allah'a şukur atlattım zorlu bir surec olsa da. Ondan 1 yıl sonra falan kemik iliği yetmezliği başladı fazla kemoterapiden kaynaklı, kemik iliği nakli oldum. Her şey iyi gidiyordu ama beyaz kanım hala duzelmediği icin fotoferez işlemi yapacaklardı, şu anki 1.5 yıllık kataterim fotoferez işleminde tıkanırmış o yuzden bunu cıkarıp yenisini takacaklarmış tamam dedik, narkoz verilip ameliyata girdim uyanınca ne gorelim katater goğsumde olması gerekirken boynumda.
Dedik bu yanlış falan doktoru aradık sorduk bana ne dedildiyse onu yaptım diye, doktor ameliyattan sonra yanımıza gelmeye bile kalkmadı onu bile yapamadı yani, 2-3 gundur boynumu 2-3 cm oynatabiliyorum kalkarken yardım almadan kalkamıyorum. Bugun boynumdaki katater cıkartılıp goğsume acılacak tekrardan. 6 aylık bir işlem icin beni 3 gunluğune sakat yaptılar bildiğiniz. Boyle bir hata nasıl yapılabilir anlayamıyorum gercekten.
Yanlış ameliyat yapıldı
Sağlık0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Yanlış ameliyat yapıldı