OZLETİYOR SENİ BU YAĞMURLAR Burada yağmur yağıyor Aralıksız yağıyor gunlerdir Ama sen yine de şemsiyeni Almadan gel ilk otobusle Buğulanan camlara usulca Yuzunu ciziyorum ki yuzun Bir yağmur damlası olup Duşuyor yapraklarına gulun Guller de bozamıyor bu uzun Karanlık sessizliğini kentin Anılarını yitiriyor sokaklar Bezirganlaşıyor bulvar ışıkları Tarih de kekemeleşiyor bazan Ki o zaman aşktır tek bilici Aşksa yurumek gibi bir şey Duyabilmek kuşların gelişini Anısı bizsek eğer bu kentin Unuttuğu turkuler bizsek Acıyı rehin bırakıp bir gule Anımsatmalıyız bunları bir bir Seni tanımadan onceBiri gelip sorsa ki sen hic şiir yazdın mıGuler gecerdim Hep gulerdim sevda icin şiir yazanlara Nasıl anlatılır derdim duygular•kağıt ve kalemle İnsan sevdiğini soylemeli goğsunu gere gereAma şimdi anlıyorum yazanları Ve sevgiliye yazılmıs sozcuklerinNe anlama geldiğiniCunku artık ben de yazıyorum Cunku artık bende seviyorumVe işte bunu soyleyemiyorum Kağıt ve kalemin gozyaşı ile yapmış olduğu dansa Ben sadece titreyen ellerle eşlik ediyorum.
• Ben,Sende sevdim gulumsemeyi, Sende gordum bakışların en derinini,Yaralı bir kuşu okşar gibi, usulca… Yureğime yavaş yavaş dolan kelimeleri sende duydum. Bu hasret kalmışlığımızı, gozlerinde parlayanyıldızlarla vurdum. Ben senin, o gamzeli guluşlerine vuruldum. Kaybettiğim aşk anahtarını ben, senin yureğindebuldum. Gamzeli guluşlerine guldum ben en cok… Bir de bana bakan minicik o kara gozlerine.Ben, bir tek sana guldum icten, Bir tek seni sevdim, yurekten.Bir tek, seninle birlikte, başbaşa soylediğimiz şarkıyı doladım dilime.Ben senin gamzeli guluşlerini sevdim, Oylesine icten, oylesine deli dolu, oylesine berrak……..
• Sana oyle muhtacım ki, telefondaki sesine, erkeğim diyen diline, seni seviyorum diyen kalbine.. Sana oyle muhtacım ki o ufacık ellerine bana oyle bakan, dokunmaya kıyamadığım tenine…
• Birgun dudakların kurursa okyanusu getiririm sana, Bir gun gelipte ayrılacak olursak Aradaki mesafe ,yollar ve menziller Ne kadar uzak olursa olsun Sen yine de omzunu bir yokla Elimi yine orada hissedeceksin !!!
• Sen catlayan dudaklarıma Bir damla su ıcimdeki yaşama Tutkusu Avuclarıma duşen Bir kartanesi Sen Sevgilim, sevdigim,taptıgım HERŞEYiMSiN… Seni ne kadar sevdiğimi bilmek istersen Gokyuzunden duşen yağmur damlacıklarını Tek tek tutmaya calış Tutamadığın her damla Seni sevdiğimin ispatıdır…
• Gercek aşkı bana tattıransın Ozlemle tanrıdan dilediğim, hayatımın anlamısın Gozlerinde icimin titrediği tek insansın Bir tanem, sevdiğim, herşeyimsin aşkım Sabırsız gecem, derin nefesimsin Sevgisine doyamadığım, en guzelisin en guzel ciceğin Yaşama sebebimsin, herşeyimsin aşkım Bir tanem, sevdiğim, herşeyimsin tatlım Dalgın bakışım, buğulu gozlerimsin Yokluğuna dayanamadığım diğer yarımsın Yurek atışım, gonulden sevdiğimsin
• Seni duşunurken ya bir tebessum yapışıyor yureğimden yuzume , ya gozlerim dayanamıyor olumcul hasretine baktığım herşey gorduğum hic bir şey sana benzemiyor. Hic bir acı hic bir hasret seninki kadar olumcul olamıyor..
• Gunesin buz tuttugu yerde bir alev gorursen, Bil ki o yalniz senin icin yanan kalbimdir.
• Bu dunya yalanci bir dunyadir, gozleri gormeyen asik olandir, gorduklerimizin hepsi yalandir, Allah’im bu yolcuyu uyandir.